Om Aimedweb.org

Tidligere ble denne nettsiden brukt til å omtale store idrettsøyeblikk. Nå har jeg gjort helomvending, og valgt meg et nytt tema. Jeg vil nemlig skrive om privatøkonomi, og hvordan jeg snudde min egen økonomiske situasjon.

Jeg hadde tidligere store problemer med å få endene til og møtes. Dette lærte meg hvordan man kan få mest mulig ut av sin egen inntekt. Jeg måtte gjøre store grep for å løse de utfordringene jeg stod overfor. I denne perioden brukte jeg mye tid på å sette meg inn i alle aspekter ved privatøkonomiske spørsmål. Det er denne erfaringen jeg gjerne vil dele med andre her på nettsiden.

Et av de tiltakene som reddet meg var refinansiering. Jeg var lenge skeptisk til denne typen finansiering, men fant til slutt ut at dette var den beste løsningen. Nå vil jeg vise andre hvordan man sikrer seg det beste lånet. Dette gjør jeg ved å forklare hva man bør se etter når man vurderer et tilbud om refinansiering. Jeg håper at jeg kan inspirere andre til å ta tak i sin egen økonomi.